pursaklar haber Aptallar için

Wiki Article

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar karşı son dakika haberler ve aktüel bilgiler bulunmaktadır.

Cumhurbaşdemı Erdoğan: “İstanbul kucakin 85 milyonun tamamı bağırsakin koşturmaya devam edeceğiz”

Hariçkapı Yıldırım Beyaz zehirıt Eğitim Tetkik Hastanesi olarak Pursaklar’da açtığımız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz nitelikli ve konforlu görev olacaktır.

Pursaklar’ın bölge genelinde kalın rabıta görmesi ile omuz omuza yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıkması dolayısıyla yeni imar yolları kazandırdıklarını belirten Uray Resi beyı Ertuğrul Çetin, ‘‘Hemşehrilerimizin istedikleri yere kolaylıkla ulaşabilmeleri yürekin ilçemizin farklı noktalarında yeni bayındırlık yolları heveslimaya devam ediyoruz.

Pursaklar’a gönderilmek için şehir merkezinden tıknaz taşıma araçları bulunmaktadır. Esenboğa Havalimanı’na yakınlığıyla da ulaşım açısından suhulet katkısızlar. İstanbul’dan karayolu ile bile 450 kilometre mesafede bulunmaktadır.

ve 9. maddelerinde belirtilen zatî data el işi şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Zahmetsiz ve hızlı şekilde ulaşacağınız inceliklı bilgilerle bütün gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Aykırılık partilerinin genel başkanlarının yalnızca siyasetinin değil, hayatlarının şorolop olduğunu mütekellim Erdoğan, şunları kaydetti:

Malatya'daki 23 April kutlamalarında vicdansız âdem dronuna balon değdiği yürekin çocuğu tekmeledi

Husus ile alakalı konuşan Pursaklar şehremaneti Resi beyı Ertuğrul Çetin ilçede kimsenin kendini yalnızca hissetmemesini,  her pursaklar devran imkanlar dahilinde yanlarında olacaklarını vurguladı. 

Yeşilçam filmlerindekini aratmayan kavuşma sahnesinde koşarak gelen kangal, adeta dostu olan ineği kucaklıyor.

com karınin teklif #Tavuğu pişirmeden önce yıkamayın. Niçin mi #mamak altyapı problemi #istem görecek meslekler #doktorbilgini

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Temiz Kazanç’nin Ankara kaza belediye başkanlarını dün açıkladı. Lansman toplantısında MHP’li beş belediye resi bey namzetı da durum aldı. Temiz Fırka, mevcut 14 şehremaneti serını gene namzet gösterdi.

Web sitemizi görüşme edenlerin kişisel verilerini 6698 nüshalı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu tembihnca meselelemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Report this wiki page